وکیل پایه یک دادگستری برای تقسیم اموال پس از طلاق

وکیل پایه یک دادگستری برای تقسیم اموال پس از طلاق

ساخت وبلاگ

امکانات وب

وکیل پایه یک دادگستری برای تقسیم اموال پس از طلاق

قانون فرض می کند که هر زوجی از نظر مالی و سایر موارد به طور مساوی در پیوند زناشویی سهم دارد. زمانیکه ازدواج خاتمه می یابد، قانون کلی این است که زوجین سرمایه خالص خود را به طور مساوی قسمت کنند، تفاوتی وجود ندارد که چه کسی هزینه آن را پرداخته یا به نام چه کسی بوده است. تقسیم اموال خانوادگی، به این معناست که دارائی ها و بدهی ها را هردو بین خود تقسیم کنند.چنانچه طلاق بنا به درخواست زوجه نباشد و طبق تشخیص دادگاه، تقاضای طلاق ناشی از تخلف زن از وظایف همسری یا سوء اخلاق و رفتار وی نباشد، زوج مکلف است تا نصف دارایی موجود خود را که در ایام زناشویی با زوجه به دست آورده یا معادل آن را، بصورت بلاعوض به زوجه منتقل نماید.

*حضور  وکیل دادگستری در پرونده طلاق و امور مربوط به آن بسیار مهم است که نباید از آن غافل شد*

 ازدواج قانونی

اگر قانوناًازدواج رسمی صورت گرفته باشد، قانون دارای مقرراتی در مورد نحوه تشخیص ارزش واقعی اموال و تقسیم آنها می باشد. قانون در اینجا، ازدواج را بصورت شراکت اقتصادی بررسی می کند. زمانی که ازدواجی خاتمه می یابد، دارایی ها، ارزش افزوده شده اموالی ، و بدهی ها که در طول ازدواج انباشته شده (سرمایه خالص خانواده) باید بطور مساوی تقسیم شوند.

تقسیم اموال بین زوج های عرفی ویا صیغه ایی چگونه تقسیم می شوند؟

حق و حقوق اموال در مورد افرادی که تحت قانون عرفی باهم زندگی می کنند، با آنهایی که باهم ازدواج کرده اند متفاوت است. با اینکه قانون، رابطه زناشویی عرفی را از خیلی نظرات به رسمیت می شناسد، اما قانون تقسیم اموال شامل انها نمی شود. بطور کلی، هریک از شما مالک اموالی هستید که در زمان شروع رابطه و در طول زندگی مشترک با خود آورید. مشکلی که در اینجا پیش می آید محاسبه ارزش افزوده شده اموالی است که تنها به یک زوج عرفی تعلق دارد.
اگر شما و شریک زندگیتان تحت قانون عرفی باهم زندگی می کنید، نسبت به ارزش خانه مشترکتان حق مساوی ندارید. خانه ای که شما به عنوان یک زوج در آن زندگی کردید متعلق به شخصی است که نام وی در سند مالکیت آن قید شده باشد.

 

 تفاوت  تقسیم اموال بین زوج های رسمی و صیغه ایی

حق و حقوق در مورد اموال برای افرادی که قانوناً ازدواج کرده اند و افرادی که تحت قانون عرف  باهم زندگی می کنند، کاملا متفاوت است. اگر زن تحت قانون عرفی با مرد زندگی کند، دارای حق و حقوقی که زنان مزدوج از آن برخوردارند نمی باشد و قانونا نمی تواند اقدامی جهت دریافت سهم پس از فوت همسرش و یا طلاق انجام دهند.

تنظیم موافقتنامه تقسیم اموال قبل از طلاق

 

تنظیم موافقتنامه تقسیم اموال بین زوجین قبل از جدایی

زوجین می توانند یک موافقتنامه زندگی مشترک تهیه کنند تا احیاناً در زمان جدایی نحوه مسائل مربوط به اموال و بدهی های خود را به راحتی حل و فصل کنند. اگرزوجین چنین موافقتنامه ای را تهیه نکرده اند و نمی توانند در مورد تقسیم اموال خود باهم به توافق برسند، هریک از آنان می توانند به دادگاه مراجعه کنند. هریک از زوجین می توانند از قاضی بخواهند حکمی جهت سهم آنچه که هریک به عنوان یک زوج برای زندگی مشترک خریداری کرده است، یا سهم میزان ارزش افزوده شده به اموال در طول مدت رابطه شان را صادر نماید.

نحوه اخذ حکم تقسیم اموال بین زوجین

جهت اخذ چنین حکمی ، هر یک از زوجین باید قادر به اثبات این باشند که در مالکیت و نگهداری آن ملک دخالت داشته اند. به عنوان مثال، اگرهریک از زوجین، بتوانند ثابت کنند که بعضی از صورت حساب ها (قبوض ) خانه شریک زندگیشان را پرداخت نموده اند، یا با انجام کار رایگان به ارزش تجارت (بیزینس ) همسرخود افزوده اند، در این صورت ممکن است پولی به او تعلق بگیرد.

تقسیم منزل مشترک زن و شوهر بین زوجین فارغ از سند مالکیت

خانه خانوادگی یا منزل مشترک (زن و شوهر) خانه ای است که اکثر زمان ازدواج را در آنجا زندگی می کردید. اگر شما مالک آن هستید، به طور مساوی بین شما و همسرتان تقسیم می شود، فرقی نمی کند که سند آن به نام چه کسی باشد.

هریک از زوجین باید نصف ارزش این خانه مشترک را در سرمایه خالص خانوادگی خود منظور نمائید.

تنها زمانی که ارزش خانه به طور مساوی تقسیم نمی شود، زمانی است که شما و شریک زندگیتان یک موافقتنامه (ازدواج) امضا کرده باشید که در آن قید شده باشد خانه از روند برابر سازی  جدا نگه داشته شود.

ارزشی بعضی از اموالی ممکن است به مرور زمان تغییر کند، که این موضوع ممکن است در زمان محاسبه ارزش سرمایه خالص خانوادگی مشکل ساز باشد. برای حل این مشکلات، قانون زمانی را به نام تاریخ ارزش گذاری برای این کار تعیین نموده است. معمولا این تاریخ همان زمانی است که شما و شریک زندگیتان ازهم جدا می شوید و قصد ندارید مجدداً باهم باشید.

سوالات متداول از وکیل پایه یک دادگستری

سوال

درصورتی که اموال منقول و غیر منقول زن ازمرد بیشتر باشد بعد از طلاق اموال زن نیز تقسیم می شود؟

شرط نصف شدن اموال که درعقدنامه ذکر شده است صرفا در خصوص اموال مرد است.

بنابراین اموال زن بعد از طلاق نصف نمی شود.

آیا می توان بدون طلاق گرفتن نسبت به تقسیم اموال مرد اقدام نمود؟

اجرای تقسیم اموال مرد برخلاف سایر شروط، صرفاً منوط به واقعه طلاق است .

بدون وقوع آن قابل اجرا نیست و امکان الزام شوهر برای اجرای شرط قبل از درخواست طلاق ناشی از درخواست وی وجود ندارد .

اگر زن خواهان طلاق باشد می تواند پس از طلاق از تقسیم اموال مرد بهره ببرد؟

یکی از شرایط تحقق شرط تنصیف دارایی این است که:

زوج بخواهد زوجه را طلاق دهد و وی ارائه کننده دادخواست طلاق باشد و نه اینکه زوجه خواهان طلاق باشد .

چنانچه سوء رفتار زوجه علت طلاق باشد می تواند نسبت به تقسیم اموال مرد  اقدام کند؟

چنانچه سوء رفتار و سوء اخلاق زوجه علت طلاق باشد با اثبات آن، شرط تنصیف دارایی تحقق نمی‌یابد.

مثلاً  هرگاه زوج، نشوز و عدم تمکین زوجه را اثبات کند، این شرط برای زوجه قابل استفاده نخواهد بود .

آیا قانون تنصیف اموال مرد شامل اموالی که قبل از تاریخ عقد به نام زوج بوده است می شود؟

به اموالی که زوج پیش از ایام زناشویی داشته (نه از تاریخ عقد) و اموال موروثی سرایت پیدا نمی‌کند:

زیرا به مال ناشی از ارث اموال به دست آورده در زمان زناشویی اطلاق نمی‌شود .

درصورتی که زوج ملزم به پرداخت مهریه همسر دومش باشد حکم تقسیم اموال با همسر اولش چگونه می باشد؟

اموال از بین رفته اعم از تلف یا مفقود شده،شامل قانون تقسیم اموال مرد نمی‌شود.

همچنین آنچه موضوع شرط است، دارایی زوج است، لذا  به نظر باید دیون زوج نیز مدنظر قرار گیرد.

به عنوان مثال:

اگر زوج نسبت به مهر زوجه‌ای که می‌خواهد او را طلاق دهد یا زوجه دیگرش مشغول‌الذمه باشد، پرداخت مهریه زوجه مذکور یا زوجه دیگر از دارایی زوج، نسبت به اعمال شرط تنصیف دارایی مقدم است و حتی بنا بر نظری اجرای این شرط نسبت به مستثنیات دین هم ممنوع بوده و تعهد به انتقال تا نصف مال زوج نیز نمی‌تواند از این قاعده کلی مستثنی باشد.

 

مشاوره و تعیین استراتژی حقوقی ...
ما را در سایت مشاوره و تعیین استراتژی حقوقی دنبال می کنید

برچسب : وکیل پایه یک, وکیل دادگستری, وکیل دادگستری تهران, وکیل پایه یک تهران, وکیل پایه یک خانم, وکیل دادگستری خانم, وکیل پایه یک طلاق, وکیل پایه یک به چه معناست, مشاوره با وکیل, مشاوره با وکیل دادگستری, مشاورحقوقی, تماس با وکیل,تماس با وکیل دادگستری, نیاز به وکیل,مشاوره رایگان با وکیل, مشاوره تلفنی با وکیل, وکیل پایه یک پزشکی,وکیل پایه یک تهران, وکیل پایه یک تامین اجتماعی, وکیل امور ثبتی, وکیل جرایم اینترنتی ,وکیل پایه یک جنایی, وکیل پایه یک جنوب,وکیل دادگستری غرب, وکیل پایه یک چک, وکیل دادگستری چک , وکیل پایه یک حقوقی, وکیل پایه یک حقوق, وکیل پایه یک خانواده,وکیل پایه یک زن,وکیل پایه یک کیفری, وکیل پایه یک شرق, وکیل پایه یک,صادقیه,وکیل پایه یک طلاق, وکیل پایه یک طالقانی,وکیل دادگستری طلاق, وکیل دیوان عدالت, وکیل دیوان عالی, وکیل غرب تهران, وکیل کیفری تهران ,وکیل پایه یک گیشا, وکیل پایه یک گمرکی ,وکیل پایه یک نیاوران, وکیل وزارت کار, وکیل مشاور حقوقی, حق الوکاله وکیل, هزینه وکالت وکیل, تعرفه وکالت وکیل, تعرفه حق الوکاله98, تعرفه حق الوکاله99, هزینه مشاوره با وکیل, نویسنده : وکیل بازدید : 217 تاريخ : سه شنبه 7 آبان 1398 ساعت: 2:21

خبرنامه

عضویت

نام کاربري :
رمز عبور :