سوالات دعاوی خانواده از وکیل مشاور خانواده

سوالات دعاوی خانواده از وکیل مشاور خانواده

ساخت وبلاگ

امکانات وب

سوالات دعاوی خانواده از وکیل مشاور خانواده

شرط عروسی گرفتن توسط خانم

پرسش حقوقی:

عروس خانم برای سکونت در خانه همسر، تقاضای عروسی و خریدهای آن را کرده است. راهی کم هزینه وجود دارد تا وی را مجبور به سکونت در منزل همسرش کرد یا خیر.

پاسخ وکیل:

اگر عقد کرده باشند، زن موظف به زندگی در منزل شوهرش می باشد. اما ذکر این نکته از جانب وکیل خانواده به شما الزامی است که زن اگر از مهریه ی حال یا عندالمطالبه برخوردار باشد، می تواند تا پیش از گرفتن مهریه خود از اعمال زناشویی بپرهیزد و حتی حق حبس شوهر خود را نیز دارد. اما این امر به این معنا نیست که بتواند از سکونت با همسر خود سر باز زده و آن را به پس از دریافت مهریه موکول نماید.

مهریه حال:

مهریه ای است که زن پس از عقد بتواند از همسرش بگیرد؛ یعنی در زمان تعیین مهریه، وقتی برای اعطای مهریه بین طرفین مشخص نشده باشد.

مهریه عندالمطالبه:

مهریه ای است که پس از عقد زن به مالکیت آن رسیده و مرد موظف است هرگاه که زن آن را مطالبه کرد، مهریه را بپردازد.

طلاق برای اعتیاد

پرسش های دعاوی خانواده

سوالات دعاوی خانواده از وکیل پایه یک دادگستری

پرسش حقوقی :

شوهر بنده هم از مشروبات الکلی استفاده می کند و هم اعتیاد دارد. با استناد بر این دو مسئله ی آزار دهنده، آیا می توانم طلاق خود را بگیرم؟

پاسخ وکیل دادگستری:

یکی از مصداق های عسر و حرج زن در زندگی زناشویی درون قانون دعاوی خانواده این است که اگر مرد اعتیاد به مواد مخدر یا الکل داشته باشد و قصد ترک آن را نداشته باشد، زن می تواند با مراجعه به دادگاه درخواست طلاق نماید.

پس از درخواست طلاق، مهلتی برای ترک کردن به فرد داده می شود. اگر وی پس از این مدت اقدام به ترک اعتیاد و یا ترک مصرف مشروبات الکلی ننماید، یا اگر پس از ترک، دوباره به اعتیاد به مواد مخدر یا به مصرف مشروبات الکلی روی بیاورد، آنگاه زن میتواند این امر را به دادگاه ارجاع داده و درخواست طلاق نماید.

درخواست طلاق پس از گرفتن مهریه

پرسش حقوقی :

شنیده ام که می گویند اگر مهریه را در دوران ازدواج طلب کرده باشی، نمی توانی درخواست طلاق بدهی. خواستم بپرسم این گفته تا چه حد درست است؟

پاسخ وکیل تهران:

وکیل پایه یک دادگستری ما می گوید که مهریه و طلاق به یکدیگر مربوط نیستند. پس اگر زنی مهریه اش را دریافت کرده باشد هم می تواند درخواست طلاق دهد.

انتشار صوت در فضای مجازی

سوال حقوقی :

مردی با بهانه ی بازگو کردن رابطه همسرم با شخص دیگری در فضای مجازی به سراغ من امد. گاهی حرف های نامشروع می زد و من به او تذکر می دادم که این حرف ها را نگوید. در انتها او با ضبط صدا و انتشار صوت من در فامیل همسرم، موجب طلاق ما شد. آیا می توانم از وی شکایت کنم؟

پاسخ وکیل تخصصی :

بله شما با استناد به قانون جرائم رایانه ای می توانید به موجب هتک حرمت توسط پخش صوت از این فرد شکایت کنید که او را بنا بر ماده 745 از قانون مجازات اسلامی به مجازات عملش خواهند رساند.

پرداخت نفقه بچه در دوران غیبت پدر

پرسش حقوقی :

پدر فرزندم به عمد پس از تولد فرزند به مدت چندسال غیبت کرد و اکنون برگشته است. آیا می توانم از او طلب نفقه ی دوران غیبت فرزندم را بکنم؟

پاسخ وکیل پایه یک:

وکیل خانواده می گوید که در دوران غیبت پدر، پرداخت نفقه فرزند بر عهده جد پدری او بوده است اما اکنون که پدر بازگشته است، دوباره پرداخت نفقه فرزند به خودش باز می گردد.

پرداخت مهریه پس از طلاق

پرسش:

من و همسرم به صورت توافقی از یکدیگر جدا شده ایم. آیا می توانم مابقی مهریه ام را از او درخواست کنم؟

پاسخ:

با توجه به قانونی که در ارتباط یا طلاق توافقی وجود دارد که می بایستی بخشی از مهریه ولو یک سکه از آن را ببخشید، اما حق مطالبه مهریه برای بانو محفوظ می ماند زیرا مهریه یک دین و هدیه از طرف مرد به زن است که حتما باید ادا گردد.

انتقال حق طلاق از مرد به زن

پرسش:

آیا راهی برای انتقال حق طلاق از مرد به زن وجود دارد؟

پاسخ:

طلاق ایقاع است” و جزو حقوق مرد در ازدواج به حساب می آید و نمی توان آن را از وی سلب کرده یا به غیره انتقال داد؛ اما مفاد و شروطی در قوانین و سند ازدواج وجود دارد که اگر تحقق یابند، بانو می تواند درخواست طلاق دهد.

وکیل دادگستری ما لازم می داند که این نکته را بیان کند که امکان انتقال حق طلاق می تواند با وکالت مرد به زن در دفترخانه رسمی صورت بگیرد که در این صورت زن می تواند درخواست طلاق دهد.

فریبکاری به نیت ازدواج

پرسش:

مردی بخاطر اوضاع خوب خانوادگیم فریب داده و با من ازدواج کرده است. اکنون که این قضیه برای من روشن شده است، آیا دلیل محکمی برای طلاق هست و می توانم با استناد به آن از او جدا شوم؟

پاسخ وکیل:

اگر تدلیس صورت گرفته باشد، بله می توانید طلاق بگیرید.

تدلیس در ازدواج :

اقدامی است که مرد یا زن یا نفر سومی در راستای برقراری ازدواج انجام می دهد که این اعمال با تقلب یا اجبار صورت می گیرد . یعنی اگر این عمل رخ نمی داد، یکی از این دو نفر هرگز با دیگری ازدواج نمی کرد. پنهان داشتن نقص نیز یکی از این اعمال است که حق فسخ ازدواج را به طرفین می دهد.

 

مشاوره و تعیین استراتژی حقوقی ...
ما را در سایت مشاوره و تعیین استراتژی حقوقی دنبال می کنید

برچسب : وکیل پایه یک, وکیل دادگستری, وکیل دادگستری تهران, وکیل پایه یک تهران, وکیل پایه یک خانم, وکیل دادگستری خانم, وکیل پایه یک طلاق, وکیل پایه یک به چه معناست, مشاوره با وکیل, مشاوره با وکیل دادگستری, مشاورحقوقی, تماس با وکیل,تماس با وکیل دادگستری, نیاز به وکیل,مشاوره رایگان با وکیل, مشاوره تلفنی با وکیل, نویسنده : وکیل بازدید : 221 تاريخ : يکشنبه 5 آبان 1398 ساعت: 22:51

خبرنامه

عضویت

نام کاربري :
رمز عبور :